Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Atentat u Islamabadu

Ušetao u ured UN-a: Ubio troje, ranio pet osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atentat u kojem su u ponedjeljak ubijene najmanje tri osobe, od kojih jedan stranac, u Islamabadu je u uredu UN-a izveo napadač samoubojica koji je pješke stigao do mjesta detonacije, objavila je policija.

'To je bio samoubilački atentat', rekao je Bin Jamin, visoki dužnosnik policije u Islamabadu. On je dodao da su pronađeni dijelovi tijela napadača te da istražuju kako je on uspio ući u zgradu opremljenu jakim sigurnosnim sustavom i unijeti metal i opasne tvari. 'Troje ljudi je ubijeno, među kojima dvije žene', potvrdio je policijski časnik novinarima. Jedan od ubijenih je irački državljanin. Druge dvije žrtve su pakistanske žene. U napadu je ranjeno i petoro pakistanskih državljana, koji su u teškom stanju.

Pročitajte i ovo Rishi Sunak, britanski premijer Izglasan zakon Pala je odluka: Ujedinjeno Kraljevstvo tražitelje azila šalje u Ruandu, stigao odgovor UN-a Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene