Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U novom napadu na časnike pakistanske mornarice u četvrtak ujutro u Karačiju, trećem u zadnja dva dana, poginulo je petero ljudi, od kojih su četvorica bili marinci, a više od 15 je ozlijeđenih, objavili su mjesni dužnosnici.


Dva slična napada u utorak ujutro, izvedena bombama aktiviranim prilikom prolaska autobusa s marincima, usmrtila su četvero ljudi, a više od 15 ozlijedila.

'Bomba postavljena uz cestu eksplodirala je prilikom prolaska autobusa mornarice', rekao je jedan mjesni dužnosnik. 'Poginuo je jedan pješak, a još 15 ljudi je ozlijeđeno', dodao je.

Glasnogovornik mornarice rekao je da su poginula četvorica marinaca. Za napad još nitko nije preuzeo odgovornost.

Karači je poznato poprište političko-mafijaških obračuna, ali je dosad bio pošteđen napada na snage sigurnosti. Njihovi su počinitelji najčešće talibanski pobunjenici, koji su u nebrojenim napadima diljem zemlje u gotovo četiri godine usmrtili više od 4200 ljudi. (Hina)

Vezani članci Vuk napao psa Uznemirujuća snimka ledi krv u žilama: Vuk napao psa pred kućom, ubio ga i otkinuo s lanca Slika nije dostupna Talibani iz zasjede ubili 15 pripadnika snaga sigurnosti