Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Taktički obračuni

U Meksiku pronađeno devet obezglavljenih tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksička policija pronašla je devet ljudskih glava i obezglavljenih tijela u državi Guerrero. Potvrđen je identitet nekoliko tijela, a radi se o pripadnicima meksičke vojske.

Glave su pronađene u Chilpancingu, glavnom gradu meksičke države Guerrero, a tijela na različitim lokacijama u Chilpancingiju, rekli su dužnosnici. Informacije o tome pripadaju li glave pronađenim tijelima, nije bila raspoloživa.

Pročitajte i ovo Ilustracija blizu autobusnog kolodvora Na klupi u parku u Zagrebu pronađeno tijelo muškarca Maksim Kuzminov, Sergej Nariškin pronađen izrešetan Šef ruske obavještajne službe o ubijenom ruskom pilotu: "Bio je moralni leš"

Među žrtvama policija je potvrdila identitet osam vojnika i jednog visoko rangiranog bivšeg policajca - Zeferina Torre-Blanca, rekao je guverner Guerreroa, a prenosi CNN. Guerrero, glavna turistička destinacija nalazi se u južnom Mexicu na pacifičkoj obali, najpoznatija je po odmaralištu Acapulco.

Dekapitacija je taktika narko kartela u borbi protiv suparnika, policije i vojske. Međutim, vlasti nisu rekle jesu li ostaci pronađeni povezani sa sukobima zbog droge.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene