Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

VIDEO: Zbog ljubomore zapalila dečka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom suđena za ubojstvo četvero ljudi u ljubomornom ispadu ljubavnika u New Yorku, prikazana je šokantna snimka ubojstva.

Dok je pokušavao ugasiti zapaljenju odjeću, nadzorne kamere snimile su 32-godišnjeg Williama Salazara. Muškarac je preminuo četiri dana kasnije u bolnici, u lipnju 2008. Tek je sada na sudu kao dokaz predočena snimka zapaljenih muškaraca kako očajnički pokušavaju ugasiti vatru, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Požar u Tamanu U blizini Krimskog mosta Ukrajina dronovima napala Rusiju: Nebom se širi crni dim Ilustracija PODMETNUTI POŽARI? Plamena zagrebačka noć: Gorjeli BMW, Mercedes i Ford Tranzit

Naime, 50-godišnja Agnes Bermudez s kojom je Salazar bio u vezi, vidjela ga je kako u noćnom klubu pleše s drugom ženom. Tijekom ljubomornog ispada navodno su oboje bili pijani, a Agnes je svog partnera polila tekućinom za čišćenje tepiha i zapalila ga. U požaru je stradala i ona, ali je preživjela i sada joj se sudi za ubojstva četvero ljudi.

Plamen je zahvatio cijeli stan i u požaru je stradalo još troje susjeda. Salazar je, prije nego je preminuo prijatelju rekao kako ga je tekućinom polila Agnes. ‘Agnes je luda. Ona je na mene bacila ovo i zapalio se cijeli stan’, rekao je prijatelju.

Video uznemirujućeg sadržaja prikazan na suđenju možete pogledati OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene