Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom suđena za ubojstvo četvero ljudi u ljubomornom ispadu ljubavnika u New Yorku, prikazana je šokantna snimka ubojstva.


Dok je pokušavao ugasiti zapaljenju odjeću, nadzorne kamere snimile su 32-godišnjeg Williama Salazara. Muškarac je preminuo četiri dana kasnije u bolnici, u lipnju 2008. Tek je sada na sudu kao dokaz predočena snimka zapaljenih muškaraca kako očajnički pokušavaju ugasiti vatru, piše Daily Mail.

Vezani članci Senidah Senidah iznenadila fotkom s dečkom kojeg je godinama skrivala od javnosti, zna se i tko je on Uspavana ljepotica (Foto: sadanduseless.com) Cura mu je prava uspavana ljepotica, ne mogu je probuditi ni njegove najveće ludorije

Naime, 50-godišnja Agnes Bermudez s kojom je Salazar bio u vezi, vidjela ga je kako u noćnom klubu pleše s drugom ženom. Tijekom ljubomornog ispada navodno su oboje bili pijani, a Agnes je svog partnera polila tekućinom za čišćenje tepiha i zapalila ga. U požaru je stradala i ona, ali je preživjela i sada joj se sudi za ubojstva četvero ljudi.

Plamen je zahvatio cijeli stan i u požaru je stradalo još troje susjeda. Salazar je, prije nego je preminuo prijatelju rekao kako ga je tekućinom polila Agnes. ‘Agnes je luda. Ona je na mene bacila ovo i zapalio se cijeli stan’, rekao je prijatelju.

Video uznemirujućeg sadržaja prikazan na suđenju možete pogledati OVDJE.