Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzo ga uhitili

Maskiran u klauna prijetio bombom i pokušao oteti zrakoplov: "Odabran sam, želim vidjeti izvanzemaljce"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija u međunardonoj zračnoj luci u Las Vegasu uhitila je muškarca koji je nosio masku klauna i vozilom probio ogradu. Tvrdi da je htio ukrasti avion i odletjeti u Area 51 da vidi izvanzemaljce.

Bizarno uhićenje zabilježeno je u međunarodnoj zračnoj luci McCarran u Las Vegasu.

Policija je privela muškarca s maskom klauna, koji je uhićen u srijedu nakon što se vozilom probio kroz ogradu na međunarodnoj zračnoj luci McCarran, parkirao na rampi za zrakoplov i zaprijetio bombom, navodi Fox news.

Uhićen je zbog ometanja privatnog posjeda i terorističkog čina, stoji u policijskom izvješću.

Muškarac je policiji rekao da je htio ukrasti avion kako bi mogao odletjeti u Area 51 i vidjeti izvanzemaljce. Područje 51 (engl. Area 51) je vojna baza smještena u južnom dijelu zapadne Nevade u Sjedinjenim Američkim Državama. Koristi se kao poligon za obuku američkih zračnih snaga. Sam naziv zapravo dolazi od oznake na karti.

Ta je vojna baza već dugo fokus raznim teoretičarima zavjera, koji vjeruju da na tome mjestu američka vlada skriva tijela izvanzemaljaca i NLO-e.

Pročitajte i ovo Policijsko vozilo u SAD-u među ranjenina i učitelj FOTO/VIDEO Krvoproliće u školi u Americi: Učenik (15) ubio tri, a ranio šest osoba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ubojica uhićen VIDEO Pucnjava u trgovačkom centru na zapadu SAD-a: Ubijeno dvoje ljudi, a četvero ranjeno

Muškarac je policiji kazao: "Imam bombu, raznijet ću ovo mjesto".

Nije se opirao uhićenju, samo je policajcima "objasnio" kako je odabran. Zatražio je let u Area 51. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene