Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U katakombi tvrđave izgorjeli majka i dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Silvana Beriša i njezina dva sina 7-godišnji Đorđe i 6-godišnji Stevica izgorjeli su jučer ujutro u požaru koji je izbio u katakombi Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu u kojoj je ta obitelj živjela posljednjih nekoliko godina.

U požaru su ozlijeđeni Silvanin nevjenčani suprug Živko Petrović (38) i Boris V. (34) koji su pokušali iznijeti djecu iz vatrene stihije.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Živko je zbog opeklina zadržan u bolnici, no izvan je životne opasnosti, dok je Boris V. prošao s lakšim opeklinama na licu i ruci. 

Požar je buknuo oko četiri sata ujutro, a izazvale su ga svijeće i stare krpe koje je nesretna obitelj noću palila kako bi spriječila ulazak štakora u katakombu. Vatra je zahvatila najlone i kartonske kutije u prostoriji. Kada je primijetio požar, Živko je, tvrdi policija, istrčao po pomoć i vratio se s prijateljem. 

Njih su dvojica iz zapaljenog tunela iznijeli Đorđa i Stevicu koji su, nažalost, već bili mrtvi, vjerojatno od gušenja dimom. Silvanino tijelo kasnije su iznijeli vatrogasci koji su imali velikih problema u dolasku do nepristupačnog dijela Tvrđave u kojem je nastradala obitelj živjela. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene