Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Vojni zrakoplov ciljao teroriste

U izraelskom napadu na Gazu ubijeno pet militanata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U izraelskom zračnom napadu u Pojasu Gaze ubijeno je pet palestinskih militanata, izvijestili su palestinski i izraelski dužnosnici.

Izraelska vojska priopćila je da je vojni zrakoplov ciljao i pogodio skupinu terorista koji su se pripremali ispaliti rakete prema izraelskom teritoriju. Dužnosnici u palestinskoj bolnici potvrdili su da je riječ o militantima.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Olaf Scholz Duboko zabrinuti Nižu se osude iranskog napada na Izrael: "Ovo je novi korak u destabilizaciji regije"

Islamistička skupina Hamas, koja vlada Pojasom Gaze, tvrdi da pokušava spriječiti raketiranje Izraela, ali da manje skupine nastavljaju s napadima.

Palestinski izvori kažu da su poginuli članovi male grupe militanata Ansar al-Sunna koja se zalaže za džihad kao i al-Kaida. Izraelska vojska tvrdi da je ove godine više od 200 raketa i mina ispaljeno iz Pojasa Gaze na Izrael. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene