Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod vojne zračne luke

U Italiji more izbacilo pet bomba iz Drugog svjetskog rata

Bomba iz Drugog svjetskog rata (Foto: AFP)
Bomba iz Drugog svjetskog rata (Foto: AFP) Foto: Afp
More je u Italiji izbacilo pet bomba iz Drugog svjetskog rata. Intervenirali su pripadnici specijalizirani za deaktiviranje eksploziva.

Olujno nevrijeme izbacilo je pet bomba zaostalih iz Drugog svjetskog rata na plažu blizu vojne zračne luke nekoliko desetaka kilometara od Rima, objavile su u subotu talijanske zračne snage.

Pročitajte i ovo Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad" Dojava o bombi na Županijskom sudu u Zagrebu - 6 I pas bio u potrazi FOTO Drama na sudu u Zagrebu: Dojava o bombi bila je lažna, a poziv je upućen iz susjedne zemlje

Bombe su težine između dvije i pet kilograma svaka, a uočene su na plaži u zračnoj bazi Furbara, 55 kilometara sjeverozapadno od središta Rima.

Intervenirali su pripadnici specijalizirani za deaktiviranje eksploziva koji imaju sjedište upravo u zračnoj bazi Furbara, objavile su zračne snage (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene