Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Silovana i ubijena

Užas: Pronađeno polugolo tijelo tinejdžerice koja je pokušala spasiti oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U istočnom djelu Indije u srijedu pronađeno je mrtvo tijelo tinejdžerice koja je navodno pokušala spasiti oca da ga ne pretuku.

Polugolo mrtvo tijelo tinejdžerice, koja je navodno pokušala spasiti svog oca da ga ne pretuku, pronađeno je na području Dhupguria u istočnom dijelu Indije, priopćila je u srijedu policija.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Strašan zločin Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti"

U saveznoj državi Zapadnom Bengalu održani su prosvjedi nakon što je djevojčina rodbina izjavila da je ona silovana i ubijena.

'Mrtva' žena pronađena živa u društvu njezinog 'ubojice'!

Predstavnik lokalne policije je rekao da je samoproglašeni seoski sud pozvao djevojčina oca u nedjelju navečer i odlučio da ga treba kazniti jer nije platio seljaku od kojega je unajmio traktor.

'Kada je djevojka pokušala zaustaviti seljake da ne nasrnu na njezinog oca, okomili su se na nju', rekao je policijski časnik.

Policija čeka izvješće mrtvozornika o uzroku njezine smrti, a dvojicu muškaraca privela je na ispitivanje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene