Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kanibalizam

U hladnjaku pronađena isjeckana četverogodišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Isjeckano tijelo četverogodišnje djevojčice pronađeno je u hladnjaku u gradu na jugu Kine, a zbog dokaza koji ga povezuju s njezinom stravičnom smrću, uhićen je čovjek koji je tvrdio kako je ljudsko tijelo 'ukusno'.

Muškarac je uhićen je nakon što je ispred njegova stanu u Guangzhou pronađena krv, za koju je policija utvrdila da je od djevojčice. U pretrazi njegova stana u hladnjaku je pronađeno tijelo djevojčice. Muškarac je nazvan A He, a vjeruje se da pati od nekog mentalnog poremećaja.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Istraga za djevojčicom koju su nazvali Li Lingli pokrenuta je u petak, kada joj se izgubio svaki trag. Policija je pretražila 50 iznajmljenih apartmana nedaleko od njezinog stana, a krv ispred vrata osumnjičenika prva je primjetila baka. 

Muškarca mještani opisuju kao samotnjaka koji je ponekad hodao odjeven u žensku odjeću, rijetko pričao sa susjedima, ali je ponekad pričao i sam sa sobom ili televizijom koju je gledao. 'Pričao je kako je ljudsko meso veoma ukusno', rekao je jedan od susjeda prisjećajući se komentara koji je rekao A He dok je gledao ratni film.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene