Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjene vremena u Europi

U Engleskoj promet stabiliziran, snijeg paralizirao Francusku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon lošeg vremena i snijega koje je proteklih dana prouzrokovalo prometni kaos u Europi, danas je toplo vrijeme donijelo nešto bolju situaciju.

U londonskim zračnim lukama promet se stabilizirao. Oko 91 posto letova bilo je redovito u londonskoj zračnoj luci Heathrow, jednoj od najvažnijih u Europi, a u Gatwicku, drugoj zračnoj luci britanske prijestolnice, redoviti su bili svi letovi.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

>> Zračni i željeznički promet u Europi vraća se u normalu

>> VIDEO: Loše vrijeme blokiralo promet, putnici zatočeni

Britanska zrakoplovna tvrtka British Airways, koja je zbog snijega i nevremena proteklih dana otkazala ukupno 2000 letova, objavila je kako se nada da će obaviti sve dugolinijske i većinu kratkolinijskih letova s polascima iz Heathrowa. U Engleskoj je stabiliziran i željeznički te cestovni promet.

S druge strane, u irskoj zračnoj luci u Dublinu svi su letovi bili otkazani zbog novih snježnih oborina. Francuske vlasti otkazale su letove iz pariške zračne luke, savjetovale su vozačima da izbjegavaju ceste oko Pariza te preporučile zaposlenicima da se vrate kućama rano popodne.

U belgijskoj južnoj pokrajini Valoniji u četvrtak je ukinuta zabrana prometa za kamione, koja je bila na snazi pet sati zbog novih snježnih oborina. U zračnoj luci u Bruxellesu nije bilo većih teškoća u prometu i samo je manji broj letova bio otkazan. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene