Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plamen visok 50 metara

Požar u elektrani: Jedna osoba umrla, a 13 ozlijeđenih u požaru blizu Moskve, vatru gasilo 150 vatrogasaca

Termoelektrana, Ilustracija (Foto: GEORGE FREY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Termoelektrana, Ilustracija (Foto: GEORGE FREY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) GEORGE FREY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Aktualno Galerija Termoelektrana, Ilustracija (Foto: GEORGE FREY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Termoelektrana, Ilustracija (Foto: GEORGE FREY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Foto: GEORGE FREY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP +0 Termoelektrana, Ilustracija (Foto: GEORGE FREY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Galerija 1/2 >>
Veliki požar izbio je u četvrtak u elektrani na području Moskve. U požaru ima i ozlijeđenih, a više od 150 vatrogasca gasilo je vatru.

Jedna žena je poginula, a 13 osoba ozlijeđeno je u golemu požaru koji je izbio u elektrani u moskovskoj oblasti u četvrtak, objavili su ministarstvo za hitne slučajeve i ruski mediji. "Aktivna vatra je ugašena", reklo je rusko ministarstvo za hitne slučajeve, a prenosi Interfax.

Pročitajte i ovo Buknuo neboder u ruskom gradu Tveru Nevjerojatno VIDEO Dramatične scene iz Rusije: Buknuo požar u neboderu, vatra ga progutala u minuti Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Ranije je nastao ogromni plamen, a crni dim se vidio iznad Termoelektrane 27 u Mitiščiju, gradu u moskovskoj oblasti. Svjedok je rekao za novinsku agenciju RIA da je plamen bio visok 50 metara.

Tvrtka Montesegro, opskrbljivač električnom energijom rekla je kako je požar izbio u plinovodu izvan elektrane te da generatori nisu oštećeni.

Požar se proširio u skladište i na obližnje zgrade, uključujući niskobudžetni hostel, prenosi Interfax. Žena koja je poginula radila je kao zaštitarka u elektrani, a 13 osoba je ozlijeđeno, prenosi RIA pozivajući se na hitne službe.

Preko 150 vatrogasaca raspoređeno je u elektranu, kao i desetina vozila uključujući vatrogasna vozila, helikoptere i vlakove za gašenje požara, rekla je Žana Terekova, glasnogovornica hitnih službi na državnoj televiziji.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene