Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ozlijeđeno i nekoliko prolaznika

Poginuli u ''zagonetnoj eksploziji'': U Gazi objavljeno izvanredno stanje nakon smrti dvojice palestinskih policajca

U eksploziji u Gazi poginula dvojica palestinskih policajaca (Foto: AFP) - 2
U eksploziji u Gazi poginula dvojica palestinskih policajaca (Foto: AFP) - 2 Afp
Aktualno Galerija U eksploziji u Gazi poginula dvojica palestinskih policajaca (Foto: AFP) - 1 U eksploziji u Gazi poginula dvojica palestinskih policajaca (Foto: AFP) - 1 Foto: Afp U eksploziji u Gazi poginula dvojica palestinskih policajaca (Foto: AFP) - 2 U eksploziji u Gazi poginula dvojica palestinskih policajaca (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp U eksploziji u Gazi poginula dvojica palestinskih policajaca (Foto: AFP) - 3 U eksploziji u Gazi poginula dvojica palestinskih policajaca (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp +0 U eksploziji u Gazi poginula dvojica palestinskih policajaca (Foto: AFP) - 4 Galerija 1/4 >>
Dva palestinska policajca poginula su u noći na srijedu južno od grada Gaze, a nekoliko je prolaznika ozlijeđeno, rekli su predstavnici Hamasa.

Dva poginula policajca bila su na motoru kada je došlo do eksplozije. Ašraf al-Kedra, glasnogovornik ministarstva zdravstva u Gazi, rekao je da su policajci poginuli u "zagonetnoj eksploziji".

Pročitajte i ovo Laptop - 2 Kazneno je prijavljena Kako je poštanska službenica lažnim nalozima prisvojila 21.300 eura Eksplozija bankomata u Zagrebu raznesen bankomat FOTO Eksplozija noćas probudila Zagrepčane u jednom kvartu

Još troje ljudi ozlijeđeno je u drugoj eksploziji do koje je došlo niti sat kasnije kod policijske kontrolne točke u drugom dijelu grada.

Hamas je najprije za eksplozije optužio Izrael, ali je vrlo brzo povukao svoje priopćenje. Izraelska vojska objavila je da s eksplozijama nema nikakve veze. U Gazi je nakon eksplozija objavljeno izvanredno stanje.

Od sredine ožujka serija raketnih napada za kojima je uslijedila izraelska odmazda kao i sukobi na granici posijali su strah da bi moglo doći do eskalacije između oružanih pokreta u Gazi i Izraela, s približavanjem izraelskih općih izbora 17. rujna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene