Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U eksploziji automobila bombe 25 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji automobila bombe i nekoliko minobacačkih granata u središtu Bagdada poginulo je najmanje 25 ljudi, dok ih je na desetke ozlijeđeno. Do eksplozije je došlo u trgovačkom centru u Karradi.

Teško je oštećena jedna zgrada pa postoji bojazan da bi broj žrtava mogao porasti, rekli su izvori iz ministarstva unutarnjih poslova. Minobacačke granate pale su nedaleko od mjesta eksplozije. 

Pročitajte i ovo Eskplozija u vojnoj bazi u Kambodži Kambodžanska vojska VIDEO Eksplodiralo streljivo u vojnoj bazi, poginulo 20 vojnika: Manje eksplozije čule su se još sat vremena kasnije Sportska dvorana na Filipinima u kojoj se dogodila eksplozija tijekom katoličke mise - 1 Na Filipinima Krvavo jutro, napali vjernike na misi: Četiri osobe su poginule u eksploziji, deseci su ranjeni

Iako je i prije bilo bombaških napada u Karradi, ta je šijtska četvrt jedna od nekoliko stabilnijih dijelova grada.

Iako američke i iračke snage ulažu velike napore kako bi stabilizirali Bagdad, ali nasilje ne jenjava. Washington je objavio kako bi američka vojska mogla ojačati svoje snage u Iraku ako odgodi odlazak dijela vojnika. Takva su pojačanja u trogodišnjem ratu na području Iraka već postala uobičajena. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene