Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Edinburgu pronađena 3 sumljiva paketa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je evakuirala jednu zgradu u škotskom Edinburghu i zabranila joj pristup, pošto je pronašla nekoliko sumnjivih paketa u kojima bi mogle biti radioaktivne tvari, priopćila je vatrogasna služba.

Službe za izvanredna stanja postavile su sigurnosno upozorenje oko zgrade u Edinburghu u kojoj su prostorije škole za učenje stranih jezika Regent, pošto je u zidnom ormaru pronašla tri paketa koji bi, prema ispisanim oznakama, mogli sadržavati radioaktivne tvari.

Pročitajte i ovo Zračna luka Franjo Tuđman Zagrebačka zračna luka Pored aviona iz Beča nalazila se kutija, policija posumnjala na eksploziv Prosvjednici kod Machu Piccua Mještani prosvjeduju Turisti evakuirani iz Machu Picchua: Blokiran željeznički promet

"Tri su manja paketa, ali zasad nismo sigurni da sadrže radioaktivni izvor", izjavio je Jim Fraser, vatrogasni brigadir u postrojbi Lothian and Borders, dodajući da su stručnjaci na licu mjesta, s potrebnom opremom.

Vatrogasna služba je po primitku dojave jučer oko 21.00 sat po srednjoeuropskom vremenu stigla na mjesto događaja s osam vozila i 28 vatrogasaca, u okviru zajedničke operacije s tamošnjom policijom.

Glasnogovornik škole Regent nije htio komentirati događaj.

Škola, čije je sjedište u Oxfordu, reklarmira se na svojoj internetskoj stranici kao jedna od najboljih škola za učenje jezika u Velikoj Britaniji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene