Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvava nedjelja u Iraku

U bombaškim napadima u Bagdadu poginulo je šestero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sjevernom dijelu grada, u četvrti al-Tarmiya ubijen je jedan vojnik, a dvojica su ranjena, dok su u četvrti Adem poginula dva civila i 6 je ranjeno

U bombaškim napadima u nedjelju u više većinski šijitskih dijelova Bagdada poginulo je 6 osoba, od kojih 5 civila, a dvadesetak je ranjeno, objavili su policijski i medicinski izvori.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Slika nije dostupna više od stotinu ranjenih Krvavi napadi na prepunoj tržnici: Samoubilački dvojac aktivirao pojase s eksplozivom, poginulo više od 30 ljudi

U Sadr Cityju u istočnom dijelu Bagdada, dva civila su ubijena i 8 je ranjeno u dvije eksplozije, rekli su izvori.

Bomba postavljena ispod automobila jednog dužnosnika usmrtila ga je u četvrti Saha, u jugozapadnom dijelu grada.

U sjevernom dijelu grada, u četvrti al-Tarmiya ubijen je jedan vojnik, a dvojica su ranjena, dok su u četvrti Adem poginula dva civila i 6 je ranjeno u eksploziji bombe blizu jednog kolodvora.

U sjevernom dijelu Bagdada ranjeno je 7 civila u dvije eksplozije, dodali su isti izvori.

U prosincu 2017. Irak je objavio da je "završen rat" protiv Islamske države, protjerane iz područja Bagdada i urbanih dijelova koje je kontrolirala od 2014. u Iraku, ali džihadističke ćelije su i dalje nazočne u zemlji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene