Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EKsplozija u NIgeriji

U bolnicu stalno dovoze trupla, broj mrtvih popeo se na 162

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 162 osobe ubijene su u Kanu, drugome po veličini nigerijskom gradu, nakon jednog od najsmrtonosnijih bombaških i oružanih napada do sada, za koji je odgovornost preuzela islamistička sekta Boko Haram.

Iz bolnice u Kanu u koju dovoze trupla, dežurno osoblje je izvijestilo kako su u mrtvačnici trenutačno 162 tijela, no da bi broj mrtvih mogao biti i veći.

‘Brojka se može povećati, jer nam neprestano dovoze nova trupla’, rekli su bolnički izvori. Prema prethodnim podacima objavljenima tijekom poslijepodneva bilo je riječi o 121 mrtvoj osobi.

Pročitajte i ovo Eskplozija u vojnoj bazi u Kambodži Kambodžanska vojska VIDEO Eksplodiralo streljivo u vojnoj bazi, poginulo 20 vojnika: Manje eksplozije čule su se još sat vremena kasnije Zračna luka Kabul, eksplozija Skrivena istina Ovo je tajna koju Pentagon posebno skriva: "Snimka otkriva da nije bila samo jedna eksplozija"

>> 'Posvuda su odjekivale bombe', više od 100 ubijenih

Boko Haram je u subotu preuzeo odgovornost za napad. Sekta je u proteklih godinu dana ubila nekoliko stotina ljudi u Nigeriji, najmnogoljudnijoj afričkoj državi sa 160 milijuna stanovnika. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene