Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dio u bijegu

U BiH uhićeno četrdeset krijumčara droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Bosne i Hercegovine policija je u protekla dva dana u odvojenim operacijama uhitila četrdeset osoba umiješanih u ilegalnu trgovinu narkoticima, pri čemu je zaplijenjeno oko dva kilograma droge, potvrdili su policijski izvori u Banjoj Luci i Sarajevu.

Ravnatelj policijske uprave Republike Srpske Uroš Pena kazao je novinarima u Banjoj Luci kako je u velikoj koordiniranoj operaciji uhićeno 35 članova dvije organizirane zločinačke skupine koje su se bavile preprodajom droge. Policijske racije izvedene su na području Bijeljine, Brčkog, Lopara te Čapljine i to nakon višemjesečnih priprema, istaknuo je Pena.

Pročitajte i ovo Ilustracija - glasački listić U problemu Niti jedna tiskara u BiH ne želi tiskati glasačke listiće za izbore Ilustracija Nesreća kod Visa Čovjek pao s broda u more, nakon potrage pronađen mrtav

Još nekoliko osoba, kako je pojasnio, trenutačno je u bjegu i za njima se traga. Gotovo 90 posto uhićenih, kazao je Pena, već su u kaznenim evidencijama policije.

Sarajevska policija u posebnoj je akciji izvedenoj u srijedu navečer u središtu glavnog grada BiH uhitila pet osoba umiješnih u trgovinu drogom.

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova sarajevske županije Irfan Nefić potvrdio je kako su i u ovom slučaju privedene osobe koje su i ranije činile kaznena djela te bili članovi organiziranih kriminalnih skupina. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene