Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u bih

U kući zatekao grupu migranata pa nastao metež koji je završio kobno: Ubio čovjeka metkom u čelo, tijelo sakrio u jamu

Policija u BiH, ilustracija (Foto: AFP)
Policija u BiH, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
U BiH se, na području Bileće, dogodilo ubojstvo, a lokalni mediji javljaju da je ubijen migrant.

Na području Bileće, u teško pristupačnom selu Vranjska, u subotu navečer se dogodilo ubojstvo. Prema prvim informacijama, ubijen je migrant.

Pročitajte i ovo Ocean Viking Pet dana u nevolji Medicinski brod spasio 29 migranata i otkrio jezivu činjenicu: "Premda su bile svjesne težine situacije, pomorske vlasti nisu pomogle osobama u čamcu" Ilustracija Nakon dvije godine Izbjeglice podnijele ustavnu tužbu: Nije otvorena istraga o nasilju i seksualnom zlostavljanju tijekom nezakonitog odvraćanja

Portal Klix piše da je osoba koja je prijavila ubojstvo policiji navodno ispričala kako je u kući zatekla grupu migranata te da je nakon prepirke došlo do naguravanja i otimanja puške koja se nalazila u kući. Nakon toga došlo je do pucnja koji je završio kobno.

Ubojstvo je prijavljeno tek u utorak ujutro oko 9:30 Policijskoj stanici Bileća. 49-godišnji Bilećanin policiji je priznao ubojstvo.

Ubijeni kod sebe nije imao dokumente pa policajci trenutno rade na rasvjetljavanju slučaja. Nezavisne novine pišu da je metak migranta pogodio u čelo, a da je tijelo bilo sakriveno u jami u selu Todorići.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene