Policija u BiH, ilustracija (Foto: AFP)
Policija u BiH, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp

U BiH se, na području Bileće, dogodilo ubojstvo, a lokalni mediji javljaju da je ubijen migrant.


Na području Bileće, u teško pristupačnom selu Vranjska, u subotu navečer se dogodilo ubojstvo. Prema prvim informacijama, ubijen je migrant.

Vezani članci Policija, ilustracija Stradali migranti? U šumi kod Saborskog pronađeno tijelo muškarca, pored njega još jedan ozlijeđen U kamionu sa sadnicama pronađeni migranti - 3 "Rasadnik migranata": Srpski carinici uhvatili ilegalce u kamionu sa sadnicama i objavili što ih je odalo

Portal Klix piše da je osoba koja je prijavila ubojstvo policiji navodno ispričala kako je u kući zatekla grupu migranata te da je nakon prepirke došlo do naguravanja i otimanja puške koja se nalazila u kući. Nakon toga došlo je do pucnja koji je završio kobno.

Ubojstvo je prijavljeno tek u utorak ujutro oko 9:30 Policijskoj stanici Bileća. 49-godišnji Bilećanin policiji je priznao ubojstvo.

Ubijeni kod sebe nije imao dokumente pa policajci trenutno rade na rasvjetljavanju slučaja. Nezavisne novine pišu da je metak migranta pogodio u čelo, a da je tijelo bilo sakriveno u jami u selu Todorići.