Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visok 80 katova

U Beogradu uskoro izgradnja rotirajućeg nebodera?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Novom Beogradu, na još uvijek neodređenoj lokaciji, uskoro bi mogla početi izgradnja rotirajućeg nebodera visokog 480 metara koji bi se sastojao od 80 katova. Većina bi bila namijenjena stanovanju.

Rotirajući neboder mogao bi niknuti ukoliko se predstavnici općine dogovore oko lokacije i papira za izgradnju sa zainteresiranim ulagačem, nizozemskom tvrtkom.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Do 20 katova rotirajućeg tornja činit će banke, poslovni prostori i trgovine. Preostalih 60 katova bit će stambeni prostor. Zanimljivo je da će se svaki kat moći, po želji vlasnika, okretati, odnosno rotirati oko tornja.

Tako će vlasnici ujutro imati pogled na Kalemegdan, preko dana na Zemun, a navečer na neko samo njima znano mjesto. Svaki kat imati će tri ekskluzivna apartmana, s parking mjestom i drugim pogodnostima. U okviru tornja bit će instaliran i lift koji će prevoziti  kako stanovnike, tako i automobile potencijalnih vlasnika apartmana. Još uvijek se ne zna početak gradnje.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene