Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRIMINALNA SKUPINA

Razbijen lanac prostitucije u Beogradu: Devet osoba uhićeno zbog podvođenja 20-ak djevojaka, objavili i "tarife"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Beogradu je jutros uhićeno devet osoba zbog podvođenja oko 20 djevojaka.

Devet osoba uhićeno je u utorak ujutro u Beogradu zbog sumnje da su se organizirali u kriminalnu skupinu i podvodili oko 20 djevojaka, javlja Blic.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje

Sumnja se da je na čelu skupine bio 38-godišnji V.M., a skupina je djelovala od lipnja prošle godine. Radili su tako da su pronalazili djevojke koje su zatim angažirali za pružanje seksualnih usluga.

Djevojke su radile u iznajmljenim stanovima na području Beograda, a policija sumnja da je V.M. platio i tjelohranitelje da čuvaju stanove i djevojke koje su u njima radile. Žene koje su pružale seksualne usluge klijentima, doznaje Blic, nisu ni na koji način bile prisiljene na to, već su taj posao radile dobrovoljno. Svoje su usluge naplaćivale između 100 i 150 eura po satu, ovisno o tome je li klijent dolazio k njima ili su one odlazile klijentima, a radile su u smjenama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene