Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

U Beogradu je jutros uhićeno devet osoba zbog podvođenja oko 20 djevojaka.


Devet osoba uhićeno je u utorak ujutro u Beogradu zbog sumnje da su se organizirali u kriminalnu skupinu i podvodili oko 20 djevojaka, javlja Blic.

Vezani članci Srpska policija, ilustracija Užas u Beogradu: Mladić pao na glavu sa četiri metara visine, prevezla ga hitna Koncert grupe Crvena jabuka u Kombank areni "Dirli, dirli, dirlija, nemoj dizat graju!": Usred strogih mjera poznati bend održao dva koncerta u beogradskoj dvorani, stigle žestoke reakcije

Sumnja se da je na čelu skupine bio 38-godišnji V.M., a skupina je djelovala od lipnja prošle godine. Radili su tako da su pronalazili djevojke koje su zatim angažirali za pružanje seksualnih usluga.

Djevojke su radile u iznajmljenim stanovima na području Beograda, a policija sumnja da je V.M. platio i tjelohranitelje da čuvaju stanove i djevojke koje su u njima radile. Žene koje su pružale seksualne usluge klijentima, doznaje Blic, nisu ni na koji način bile prisiljene na to, već su taj posao radile dobrovoljno. Svoje su usluge naplaćivale između 100 i 150 eura po satu, ovisno o tome je li klijent dolazio k njima ili su one odlazile klijentima, a radile su u smjenama.