Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)
Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Na terenu su hitna pomoć i policija. Pronađenu bebu prevezli su u bolnicu, a više o njezinom stanju znat će se nakon progleda liječnika.


U beogradskom naselju Žarkovu, u blizini groblja pronađena je ostavljena beba, javlja Blic. Prema prvim informacijama, dijete je dobro, a Hitna ga je odvezla u Sveučilišnu dječju kliniku. Radi se o tek rođenom djetetu.

Vezani članci Beba Regijom se širi preslatki video: Pitala djevojčicu tko je šarao po zidu, njezin je odgovor urnebesan Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Detalji strave u Beogradu: Porodila se sama u stanu, stavila bebu u vrećicu i bacila je u kontejner

Kako saznaje Blic bebu je pronašao čovjek koji je jutros šetao psa i išao baciti smeće u kontejner. Beba je bila u kontejneru, u otvorenoj vrećici, a iznad nje je bio otvoren kišobran.

Plač djeteta čula je i susjeda u obližnjoj zgradi oko pet ujutro, ali nije tome pridavala značaj jer je mislila da se radi o bebi iz susjedstva. Kasnije je čula muškarca kako viče da je pronašao bebu.

Glasnogovornica bolnice za spomenuti je list kazala kako će više informacija o djetetovom stanju imati nakon pregleda koji je u tijeku.