Obavijesti Video Pretražite Navigacija
atentat u beogradu

Preminuo muškarac čiji je terenac raznesen u eksploziji: "Bilo je strašno, on je ostao bez noge, djevojka je vrištala"

Strahinja Stojanović preminuo je nakon što je teško ozlijeđen u eksploziji u Beogradu.

U eksploziji luksuznog terenca, koja se dogodila u Beogradu oko podneva, poginuo je Strahinja Stojanović. 

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Stojanović je bio teško ozlijeđen u eksploziji, kako se čini, podmetnute bombe, a srpski mediji su oko dva i pol sata nakon atentata javili da je podlegao ozljedama. 

Strahinja Stojanović već je bio žrtva sličnog napada, a povezivalo ga se s ubojstvom srpskog odvjetnika Dragana Miše Ognjenovića.

Jeziva scena

Srpski portali pišu da je u automobilu bila i Kolumbijka. Svjedok eksplozije je za Blic izjavio da je detonacija bila strašna, a nakon nje je uslijedila jeziva scena. 

"Sjedio sam u kafiću s prijateljem nekih pedesetak metara od nesreće, kad se čula snažna eksplozija. U trenutku sam pomislio da se nešto obrušava na mene. Još nisam ni shvatio što se dogodilo, kad se čulo zapomaganje i vrištanje djevojke. Mislim da je Španjolka u pitanju, nije govorila srpski", rekao je svjedok za Blic.

Dodao je da je muškarac ležao na ulici krvav, a pored njega je sjedila djevojka koja je s njim bila u automobilu, i zapomagala. "Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima hitne pomoći. Momak je odvezen bez desne noge. Strašna eksplozija i jeziva scena", ispričao je svjedok.

Na snimci koju je objavio portal Novosti.rs vidi se da ljudi pokušavaju ugasiti vatru na automobilu nakon eksplozije, a čuju se i vriskovi. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene