Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Helikopterima spašavali ozlijeđene

U autobusnoj nesreći u Njemačkoj jedna osoba poginula, 60 ozlijeđeno

Policija, Njemačka, ilustracija (Foto: Caroline Seidel / dpa / AFP)
Policija, Njemačka, ilustracija (Foto: Caroline Seidel / dpa / AFP) Foto: Caroline Seidel / dpa / AFP
Jedna je osoba poginula a više od šezdeset je ozlijeđeno, među kojima sedmero teško, u nedjelju u autobusnoj nesreći blizu Leipziga, na istoku Njemačke, priopćila je policija.

Nesreća se dogodila u nedjelju predvečer na autocesti A9 blizu Leipziga zbog još neutvrđenog razloga, rekao je glasnogovornik mjesne policije. Jedna je osoba izgubila život, a više od 60 ih je ozlijeđeno, među kojima sedmero teško, dodaje isti izvor.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu

Na snimljenim fotografijama vidi se prevrnuti autobus koji je probila zaštitna ograda. Nekoliko je helikoptera poslano radi evakuacije ozlijeđenih.

Autobus u kojemu su bile 74 osobe vozio je iz Berlina u München za njemačku kompaniju Flixbus koja povezuje gradove diljem Europe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene