Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na radu

U Austriji pod betonskom pločom poginuo Hrvat

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
U nesreći na radu u austrijskom mjestu Aich u okrugu Liezen u Štajerskoj u četvrtak je poginuo radnik Hrvat kojega je prignječila betonska ploča, a drugi je ozlijeđen, javilo je internetsko izdanje lista Heute.

Do nesreće je došlo u montažnoj jami tvrtke koja proizvodi betonske zidove kada se prevrnuo jedan gotovi betonski element težak dvije tone srušivši još jedanaest drugih poredanih jedan do drugog koji su prignječili trojicu radnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na suđenju Pet osoba umrlo nakon što je pojelo kajmak koji je u Austriji proizvodio Srbin: Otkriven niz propusta u mljekari Snažan potres koji je pogodio Austriju osjetio se i u Hrvatskoj Usred noći Potres pogodio Austriju, osjetio se i u Hrvatskoj: "Podrhtavanje me probudilo. Nismo znali što se događa"

Pri tome je jedan 46-godišnji radnik Hrvat nastanjen u okrugu Liezen poginuo, dok su drugi 50-godišnji Hrvat kao i jedan 50-godišnji Štajerac ozlijeđeni, navodi Heute.

Ozlijeđeni radnici su prebačeni u bolnicu u Schladmingu.

Tvrtka u kojoj je došlo do nesreće bavi se među ostalim proizvodnjom gotovih betonskih zidova za sanitetske uređaje. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene