Obavijesti Video Pretražite Navigacija
spašeno 14 djece

U Australiji policija razbila ogromni pedofilski lanac, uhićeno devet muškaraca diljem kontinenta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo je vjerojatno najveći pedofilski lanac otkriven u posljednje vrijeme, kazala je policijska dužnosnica na konferenciji za novinare. U akciji je spašeno i 14 djece u dobi od četiri do sedam godina, a policija i dalje traži ostale žrtve.

Australska policija uhitila je devet muškaraca koji su se organizirali u veliki pedofilski lanac diljem kontinenta od Južnog Walesa, preko Queenslanda do Zapadne Australije.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija 1000 optužbi Užasno otkriće: Socijalni radnik 15 godina silovao i zlostavljao djecu, a pornografske snimke dijelio na dark webu

Muškarci su zlostavljali djecu i snimali zločine pa ih dijelili s drugim pedofilima. U akciji je spašeno i 14 djece u dobi od četiri do sedam godina. Policija i dalje traga za žrtvama koje su ranije bile zlostavljane od strane uhićenih muškaraca. 

Policijska dužnosnica Lesa Gale iz odjela za borbu protiv zlostavljanja djece kazala je kako je ovo vjerojatno najveći pedofilski lanac otkriven u posljednje vrijeme.

"Ova operacija Arkstone potresla je neke od naših najiskusnijih operativaca. Moja poruka svim prijestupnicima koji gledaju ovo: Dolazimo. Dolazimo po vas!", kazala je na konferenciji za novinare, prenosi News.com.au.

Uhićeni muškarci optuženi su za seksualno zlostavljenje djeteta mlađeg od 10 godina te za snimanje i distribuciju pedofilskog sadržaja. Ako ih osude mogli bi dobiti doživotnu kaznu zatvora.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene