Obavijesti Video Pretražite Navigacija

TV propovjednik najavio napade na SAD

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularni američki TV propovjednik, evangelički pastor Pat Robertson, u srijedu je obznanio kako mu je Bog rekao da će teroristički napadi na SAD krajem 2007. rezultirati "masovnim ubojstvom".

"Ne kažem nužno da će to biti nuklearno. Bog nije rekao nuklearno. No ja vjerujem da će biti nešto slično", rekao je Robertson u talk-showu "Klub 700" na Kršćanskoj TV mreži.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Zapovjednik Islamske revolucionarne garde Hosein Salami Upozorio Izrael Iran poručio da je operacija Iskreno obećanje gotova i da su gađali dvije mete

Po Robertsonovim riječima, Bog mu je tijekom nedavne molitve rekao da će u napadu, koji bi se trebao dogoditi iza rujna, biti pogođeni veliki gradovi i možda stradati milijuni ljudi.

Robertson je također kazao kako mu je Bog rekao da SAD samo simulira prijateljstvo s Izraelom i da američka politika gura Izrael u "nacionalno samoubojstvo".

Robertson ima tradiciju proricanja na početku godine, koja do sada nije imala neke značajnije potvrde, premda on tvrdi kako ima "relativno dobar rezultat" , ali da "nekada i promaši".

Primjerice za 2006. je prorekao da će tsunami pogoditi američku
obalu, što se nije obistinilo, no on je u srijedu ustvrdio kako obilne proljetne kiše i poplave u Novog Engleskoj djelomice ispunjavaju njegovo proricanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene