Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo ljudskih žrtava

Turska topništvom odgovorila na sirijsko granatiranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tursko topništvo u petak je odgovorilo na sirijsko granatiranje turskog teritorija u kojemu nije bilo ljudskih žrtava, izvijestila je nacionalna televizija TRT.

Sirijske su granate pogodile nenaseljeno područje u pokrajini Hataj na jugu zemlje, a Turci su topništvom također gađali nenaseljeni dio zemlje, prenosi turska nacionalna televizija TRT.

Turski ministar vanjskih poslova nije odmah mogao potvrditi informaciju. "Postalo je uobičajeno da pogranične postrojbe odgovaraju na granatiranje turskoga teritorija", rekao je turski diplomat koji je želio ostati anoniman.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Slika nije dostupna Dva tjedna ofenzive Dvojica turskih vojnika poginula u napadu IS-a u Siriji

>> Sirijske izbjeglice umjesto konzervi dobile kartice za hranu

Turska vojska redovito odgovara pucnjavom na svako sirijsko granatiranje otkad je u jednome od njih, 3. listopada smrtno stradalo pet turskih civila u turskome selu Akcakale, blizu granice sa Sirijom. Šef turske diplomacije Ahmet Davutoglu prošle je subote upozorio da će Turska odgovoriti granatiranjem i pucnjavom na svako novo granatiranje sa sirijske strane. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene