Turski ministar unutarnjih poslova Suleyman Soylu poručio je kako Turska neće biti hotel za teroriste ISIL-a koji su državljani drugih zemalja. Identiteti deportiranih nisu objavljeni.

Galerija


Terorist hrvatskog porijekla deportiran je iz turske sa skupinom terorista stranog porijekla, prenose turski mediji navodeći izvještaj Ministarstva unutarnjih poslova Turske kao izvor. Muškarac je deportiran sa skupinom terorista koji su došli iz inozemstva, a htjeli su ići u Siriju.

Vezani članci Provjereno: Ratište u Nagorno Karabahu - 9 Potresna reportaža iz srca rata u Nagorno Karabahu: ''Bio sam u ratovima gdje se ratovalo puškama i topovima. Ovo nikada nisam vidio...'' Djevojčica spašena iz ruševina u Izmiru - 6 Trogodišnja Ayda izvučena iz ruševina 91 sat nakon potresa: "Tvoje nasmiješene oči dale su nam novu nadu"

Dnevnik Nove TV iz Ministarstva unutarnjih poslova doznaje da je cijela akcija deportacije odrađena u suradnji Hrvatske i Turske, te da nije riječ o teroristu, već o 20-to-godišnjaku iz Koprivnice s narušenim mentalnim zdravljem.