Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obustavljena potraga

Turista na Havajima veliki val usisao u pukotinu, više ga nitko nije vidio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turisti koji su se zatekli na plaži Maui fotografirali su muškarca nekoliko sekundi prije nego što ga je pokupio veliki val i usisao ga u pukotinu.

44-godišnji David Potts provodio je ljetovanje na poznatom havajskom ljetovalištu Maui koje je poznato po rijetkom prirodnom fenomenu. Riječ je o specifičnim pukotinama koje su se na vulkanskom tlu razvijale milijunima godina, a njihovu stvaranju najviše su pridonijeli valovi. Jaki udarci stvorili su pukotinu ispod morske površine, nalik cijevi koja zatim, zbog razlike u tlaku, odjednom prodre na površinu stvarajući 'vodoskok' sličan gejziru koji može biti visok i preko devet metara.

Pročitajte i ovo Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru" Srušeni avioni uz plažu Piloti ozlijeđeni FOTO/VIDEO Zastrašujuće snimke: Avion se srušio tik do plaže pune kupača, samo dva dana kasnije gotovo identičan slučaj

No, opasnost dolazi u trenutku kad se voda ponovno počne usisavati i upravo u tom trenutku se na krivom mjestu našao David Potts. Turiste inače upozoravaju da budu oprezni i ne približavaju se izvoru.

Prvo ga je s leđa pogodio veliki val i ugurao u pukotinu. Snaga vode ga je nakratko dijelom izbacila na površinu, no novi val ga je opet usisao natrag i više ga nitko nije vidio. Šokirani turisti u čudu su promatrali cijelu tragediju.

Tragedija je tim veća s obzirom da je na odmoru bio s nevjenčanom suprugom s kojom je nedavno dobio sina. Njoj su nedavno dijagnosticirali rak dojke i htjeli su otići na Havaje kako bi se pripremili na sve što ih čeka. Ovakvu nesreću zasigurno nitko nije očekivao.

Havajska policija prekinula je potragu za Davidom koji je nestao prošle subote.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene