Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliko nevrijeme

Tuča veličine teniskih loptica bombardirala sjever Italije: Ozlijeđeno nekoliko ljudi, uništeni usjevi, porazbijani automobili...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjever Italije u ponedjeljak je zahvatilo veliko nevrijeme. U tuči veličine teniskih loptica ozlijeđeno je nekoliko ljudi, uništeni su usjevi i porazbijani automobili.

Tuča koja je padala na sjeveru Italije u ponedjeljak mjestimično je dosezala veličinu teniske loptice. Led je, uz snažan vjetar i obilnu kišu, uništio usjeve, lomio drveće i razbijao automobile.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Nevrijeme, ilustracija Budite na oprezu Upaljen meteoalarm: U dijelu zemlje izdano upozorenje zbog tuče, raste i vodostaj

Prijavljena je velika materijalna šteta na području Parme, Modene i regije Emilija, a nekoliko je ljudi ozlijeđeno u tom nevremenu.

Zatvorena autocesta, porazbijani automobili

Velika gužva nastala je na autocesti u blizini Parme. Automobili su se morali zaustaviti, tuča je porazbijala vjetrobranska stakla i karoseriju na njima, a nekoliko je putnika ozlijedilo rasuto staklo. Bilo je i prometnih nesreća, piše Corriere.
 

Autocesta je bila privremeno zatvorena kako bi na teren mogle izaći hitne službe.

Prevezen u bolnicu s frakturom

78-godišnjak u Villarotti di Luzzara ozlijeđen je nakon što je tuča porazbijala prozore na njegovoj radnji u njegovoj blizini. S frakturom je prevezen helikopterom u bolnicu.

Prijavljena je milijunska šteta na imanjima i obiteljskim kućama. Uništena su polja i vinogradi, oštećeni nasadi rajčice, lubenice, dinje, kukuruza, voćnjaci...

Istovremeno, na Sardiniji, na jugu Italije, haraju razorni požari.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene