Lara Trump (Foto: PA/PIXSELL)
Lara Trump (Foto: PA/PIXSELL) Foto: PA/PIXSELL

"To je malo patnje za budućnost naše države, a njihova djeca, unuci i generacije koje dolaze zahvalit će im na žrtvi", kazala je Lara Trump za radnike koji zbog blokade vlade, najduže u američkoj povijesti, ne dobivaju plaće.


Snaha američkog predsjednika Lara Trump ima razumijevanja za 800 tisuća zaposlenika u javnom sektoru koji ne dobivaju plaće zbog blokade vlade, ali im poručuje da je nastala situacija važnija od bilo kojeg pojedinca.

Vezani članci Marijana Grbeša Zenzerović Koliko je kampanja utjecala na rezultate izbora u SAD-u? "Taj izborni sustav je postao prenapet i u nekim segmentima problematičan" Predsjednički izbori u SAD-u u tijeku - 2 Svjetski lideri ne znaju kada čestitati pobjedniku izbora u SAD-u - zbog dopisnih glasova o rezultatima bi mogao odlučivati i Vrhovni sud!

"To nije pravedno prema vama i to svi shvaćamo, ali mnogo je važnije od bilo kojeg pojedinca", rekla je supruga Trumpova sina Erica za Bold TV.

"To je malo patnje za budućnost naše države, a njihova djeca, unuci i generacije koje dolaze zahvalit će im na žrtvi", kazala je Lara Trump za radnike koji zbog blokade vlade koja traje već mjesec dana ne dobivaju plaće.

Blokada, najduža u američkoj povijesti, nastala je zbog sukoba američkog predsjednika Donalda Trumpa i demokrata u vezi s financiranjem zida na granici s Meksikom.

Lara Trump je 36-godišnja bivša producentica informativnog magazina "Inside Edition", a za sina američkog predsjednika Erica, koji sada vodi očevo poslovno carstvo, udala se 2017. godine.

"Znam da je teško", rekla je o žrtvama radnika koji bez plaća čekaju dogovor republikanaca i demokrata o 5,7 milijardi dolara vrijednom zidu.

"Znam da ljudi imaju obitelji, račune koje treba platiti, hipoteke i stanarine", istaknula je i dodala kako će njezin svekar brzo pronaći rješenje.

"Samo bih im poručila da ostanu snažni. Cijenimo sve što žrtvuju."

"Stojimo iza vas i činimo sve što možemo. Znam da predsjednik čini sve što može kako bi to brzo riješio", zaključila je Lara Trump, koja ne oskudijeva ni u čemu. (Hina)