Lara Trump (Foto: PA/PIXSELL)
Lara Trump (Foto: PA/PIXSELL) Foto: PA/PIXSELL

"To je malo patnje za budućnost naše države, a njihova djeca, unuci i generacije koje dolaze zahvalit će im na žrtvi", kazala je Lara Trump za radnike koji zbog blokade vlade, najduže u američkoj povijesti, ne dobivaju plaće.


Snaha američkog predsjednika Lara Trump ima razumijevanja za 800 tisuća zaposlenika u javnom sektoru koji ne dobivaju plaće zbog blokade vlade, ali im poručuje da je nastala situacija važnija od bilo kojeg pojedinca.

Vezani članci Marjorie Taylor Greene Pucnjavu u školi proglasila lažnom uzbunom, a za požare okrivila svemirski laser: Zastupnički dom uklonio republikanku iz nekoliko odbora Joe Biden potpisuje izvršne uredbe Joe Biden povukao prvi potez nakon ulaska u Bijelu kuću, otkrio i kakvo je bilo pismo koje mu je Trump ostavio

"To nije pravedno prema vama i to svi shvaćamo, ali mnogo je važnije od bilo kojeg pojedinca", rekla je supruga Trumpova sina Erica za Bold TV.

"To je malo patnje za budućnost naše države, a njihova djeca, unuci i generacije koje dolaze zahvalit će im na žrtvi", kazala je Lara Trump za radnike koji zbog blokade vlade koja traje već mjesec dana ne dobivaju plaće.

Blokada, najduža u američkoj povijesti, nastala je zbog sukoba američkog predsjednika Donalda Trumpa i demokrata u vezi s financiranjem zida na granici s Meksikom.

Lara Trump je 36-godišnja bivša producentica informativnog magazina "Inside Edition", a za sina američkog predsjednika Erica, koji sada vodi očevo poslovno carstvo, udala se 2017. godine.

"Znam da je teško", rekla je o žrtvama radnika koji bez plaća čekaju dogovor republikanaca i demokrata o 5,7 milijardi dolara vrijednom zidu.

"Znam da ljudi imaju obitelji, račune koje treba platiti, hipoteke i stanarine", istaknula je i dodala kako će njezin svekar brzo pronaći rješenje.

"Samo bih im poručila da ostanu snažni. Cijenimo sve što žrtvuju."

"Stojimo iza vas i činimo sve što možemo. Znam da predsjednik čini sve što može kako bi to brzo riješio", zaključila je Lara Trump, koja ne oskudijeva ni u čemu. (Hina)