Američki predsjednik i savjetnik za nacionalnu sigurnost kažu da Iran neće imati izbora o pregovorima s SAD-om. Robert O'Brien ističe da "kampanja maksimalnog pritiska" na Teheran koju provodi Washington djeluje.

Galerija


Američki predsjednik Donald Trump rekao je u nedjelju da ga "uopće ne zanima" hoće li Iran pristati na pregovore sa Sjedinjenim Državama, nakon što je njegov savjetnik sugerirao da će Teheran morati pristati na razgovore jer neće imati drugog izbora.

Vezani članci Američki predsjednik Donald Trump Trump na skupu izjavio da je njegov 14-godišnji sin COVID prebolio za 15 minuta Amy Coney Barrett Trumpova predizborna pobjeda: Senat potvrdio sutkinju Amy Coney Barett u Vrhovni sud

Savjetnik za nacionalnu sigurnost Robert O'Brien rekao je za Fox News Sunday da "kampanja maksimalnog pritiska" na Teheran koju provodi Washington djeluje.

"Iran se polako guši i neće imati drugog izbora, već će morati sjesti za pregovarački stol", rekao je O'Brien.

U objavi na Twitteru u kojoj je citirao O'Brienov intervju Trump je napisao: "Zapravo, uopće me ne zanima hoće li oni pristati na pregovore. To će u potpunosti ovisiti o njima. Odustanite od nuklearnog oružja i prestanite ubijati svoje prosvjednike."(Hina)