Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"to je njihova odluka"

Trumpa "uopće ne zanima" hoće li Iran pristati na pregovore: "Odustanite od nuklearnog oružja"

Donald Trump
Donald Trump DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Donald Trump Galerija 1/1 >>
Američki predsjednik i savjetnik za nacionalnu sigurnost kažu da Iran neće imati izbora o pregovorima s SAD-om. Robert O'Brien ističe da "kampanja maksimalnog pritiska" na Teheran koju provodi Washington djeluje.

Američki predsjednik Donald Trump rekao je u nedjelju da ga "uopće ne zanima" hoće li Iran pristati na pregovore sa Sjedinjenim Državama, nakon što je njegov savjetnik sugerirao da će Teheran morati pristati na razgovore jer neće imati drugog izbora.

Pročitajte i ovo Donald Trump trumpove ludorije Ljude koji su upali na Kapitol nazvao je domoljubima pa ponovio zlokobnu prijetnju: "Ako ne pobijedim..." Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

Savjetnik za nacionalnu sigurnost Robert O'Brien rekao je za Fox News Sunday da "kampanja maksimalnog pritiska" na Teheran koju provodi Washington djeluje.

"Iran se polako guši i neće imati drugog izbora, već će morati sjesti za pregovarački stol", rekao je O'Brien.

U objavi na Twitteru u kojoj je citirao O'Brienov intervju Trump je napisao: "Zapravo, uopće me ne zanima hoće li oni pristati na pregovore. To će u potpunosti ovisiti o njima. Odustanite od nuklearnog oružja i prestanite ubijati svoje prosvjednike."(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene