Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poboljšao se

Donald Trump želi "dopinšku kontrolu" prije debate s Bidenom: "Postao je sumnjivo dobar u debatama"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trumpa je zaintrigiralo naglo poboljšanje u nastupu Joea Bidena u debatama na demokratskim predizborima pa je rekao da će tražiti dopinšku kontrolu prije debate u rujnu.

Američki predsjednik Donald Trump rekao je u srijedu da će zatražiti "dopinšku kontrolu" prije debate s Joeom Bidenom jer ima stanovite sumnje u vezi sa svojim demokratskim protukandidatom.

Pročitajte i ovo Izbori, ilustracija Traži šefa kampanje Promijenio ime u Doslovno Bilo Tko Drugi i ušao u izbornu utrku: "Mogli ste odabrati bolje!" Donald Trump obraća se biračima u Iowi Trump u naletu Nema dokaze, ali ne odustaje i ponavlja: "Sprema se velika izborna prijevara"

Ne iznoseći ni najmanji dokaz, stanar Bijele kuće rekao je u razgovoru za Washington Examiner da ga je zaintrigiralo naglo poboljšanje u nastupu Joea Bidena u debatama na demokratskim predizborima.

"Zatražit ćemo dopinšku kontrolu", rekao je, izrazivši čuđenje zbog uspjeha bivšeg potpredsjednika u posljednjoj debati s Berniejem Sandersom u ožujku.

"Promatrao sam ga u debatama sa svim tim ljudima (drugim kandidatima za demokratsku nominaciju). Bio je loš, a protiv Bernieja je bio OK. Kako se to može protumačiti?"

Republikanski milijarder je sličnu izjavu dao u jesen 2016. kada je natuknuo da je njegova tadašnja demokratska protukandidatkinja Hillary Clinton možda na drogama.

"Mislim da bismo se morali testirati na droge prije debate", rekao je na izbornom skupu u New Hampshireu.

"Ne znam što se s njom događa. Na početku posljednje debate bila je silno ushićena, a na kraju se jedva dovukla do svog automobila", rekao je podrugljivo.

Prva debata u kojoj sudjeluju Donald Trump i Joe Biden predviđena je 29. rujna. Sljedeće dvije su 15. i 22. listopada.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene