Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premda se špekuliralo da će ekscentrični milijarder objaviti nekakav komad papira koji bi mogao naštetiti predsjedniku Obami, na kraju nije pokazao nikakav dokument, već je od samog Obame zatražio da objavi neke podatke.


Gostujući u jutarnjem programu Fox Newsa u ponedjeljak, američki milijarder Donald Trump najavio je da će danas objaviti 'veliku vijest' koja se tiče predsjednika Baracka Obame i koja bi mogla presudno utjecati na predstojeće izbore.

Vezani članci Ivana Petrović u studiju Dnevnika Nove TV - 1 "Čudi me kada se govori da će doći do potpunog zaokreta u politici SAD-a. Ipak nešto ostaje" Donald Trump gleda pomrčinu sunca bez naočala "Ovo su bile nevjerojatne četiri godine": Pogledajte fascinantan niz Trumpovih gafova i bizarnosti koje su obilježile njegov mandat

Internet su odmah preplavile razne špekulacije, a jedna od najčešćih je bila da se Trump dočepao navodnog zahtjeva za razvodom kojeg je, opet navodno, Michelle Obama svojedobno namjeravala podnijeti.

>> Što to Donald Trump drži u ruci!?

No, kao i mnogo puta dosad, Trumpova se najava pokazala kao (uspješno) privlačenje medijske pažnje. U kraćoj videosnimci objavljenoj na njegovom YouTube kanalu, nije dao nikakve dokumente, već je od Obame zatražio da javno objavi ocjene s fakulteta kao i podatke o tome gdje je sve putovao prije nego je izabran za predsjednika.

Rekao je da će time usrećiti mnoge Amerikance, koji će biti zadovoljni spoznajom da imaju transparentnog predsjednika. Također je ponudio da će u roku od sat vremena od objave (pod uvjetom da se dogodi do kraja mjeseca) uplatiti pet milijuna dolara na račun bilo koje dobrotvorne organizacije po predsjednikovom izboru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook