Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži transparentnost

Pogledajte što je zapravo Trumpova 'velika vijest' o Obami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda se špekuliralo da će ekscentrični milijarder objaviti nekakav komad papira koji bi mogao naštetiti predsjedniku Obami, na kraju nije pokazao nikakav dokument, već je od samog Obame zatražio da objavi neke podatke.

Gostujući u jutarnjem programu Fox Newsa u ponedjeljak, američki milijarder Donald Trump najavio je da će danas objaviti 'veliku vijest' koja se tiče predsjednika Baracka Obame i koja bi mogla presudno utjecati na predstojeće izbore.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Internet su odmah preplavile razne špekulacije, a jedna od najčešćih je bila da se Trump dočepao navodnog zahtjeva za razvodom kojeg je, opet navodno, Michelle Obama svojedobno namjeravala podnijeti.

>> Što to Donald Trump drži u ruci!?

No, kao i mnogo puta dosad, Trumpova se najava pokazala kao (uspješno) privlačenje medijske pažnje. U kraćoj videosnimci objavljenoj na njegovom YouTube kanalu, nije dao nikakve dokumente, već je od Obame zatražio da javno objavi ocjene s fakulteta kao i podatke o tome gdje je sve putovao prije nego je izabran za predsjednika.

Rekao je da će time usrećiti mnoge Amerikance, koji će biti zadovoljni spoznajom da imaju transparentnog predsjednika. Također je ponudio da će u roku od sat vremena od objave (pod uvjetom da se dogodi do kraja mjeseca) uplatiti pet milijuna dolara na račun bilo koje dobrotvorne organizacije po predsjednikovom izboru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene