Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena velika potraga u Srbiji

Uhićen trostruki ubojica u Novom Sadu: Macolom ubio suprugu i njezine roditelje pred maloljetnim sinom

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Srpska policija uhitila je 37-godišnjeg Gorana Jankovića. Osumnjičen je da je u petak u Novom Sadu ubio suprugu i njezine roditelje.

Policija je 37-godišnjeg Gorana Jankovića uhitila u Novom Sadu, na Ribarcu, prenose srpski mediji.

Pročitajte i ovo Parada ulicama grada povodom Dana Republike Srpske Rastu tenzije S Balkana dolaze alarmantni signali. Hoće li se povijest ponoviti? Danka Ilić svirepo ubojstvo Oglasio se otac ubijene Danke: "Jako nam je loše, čekamo..."

Podsjetimo, za Goranom Jankovićem, osumnjičenim za trostruko ubojstvo u Novom Sadu prošlog petka, policija je istog dana raspisala tjeralicu. O tjeralici su obaviješteni i svi granični prijelazi.

 

Intenzivna potjera za njim trajala je od petka. Novosađanin je osumnjičen za svirepo ubojstvo supruge M. J. (32) i njezinih roditelja, B. P. (57) i N. P. (57) počinjeno pred maloljetnim sinom.

Angažirane su sve jedinice novosadske policije te helikopter koji je pretraživao područje šire okolice Novog Sada.

Policija nadzirala maloljetnu djecu

Brigu o njegovim maloljetnim sinovima preuzeo je brat ubijene supruge. "On je u obiteljskoj kući njegovih roditelja, gdje se dogodilo ubojstvo, i tamo priprema pogreb. Odlučeno je da, dok ubojica ne bude otkriven, dječaci budu pod nadzorom policije. Stariji dječak bio je svjedok stravičnog ubojstva, a Janković je u već ranije pokušao oteti sinove", kazao je izvor iz istrage.

Pretpostavljalo se da je Janković odmah u petak ujutro, poslije ubojstva u Ulici Petefi Šandora u novosadskom naselju Telep, uspio pobjeći izvan grada. Sumnjalo se i da je pobjegao u inozemstvo, točnije u Hrvatsku.

Jedan od poznanika tragično nastradalog bračnog para i njihove kćerke kazao je da je Janković izvjesno vrijeme, prije nego što je otvorio vulkanizersku radnju, vozio kamion te su mu zbog toga dobro poznati granični prijelazi.

Mediji su pretpostavljali i da je, shvativši što je učinio, negdje na nekom skrovitom mjestu izvršio samoubojstvo. Policija je provjeravala njegove prijatelje i poznanike u potrazi za eventualnim informacijama gdje bi se Janković mogao skrivati, pišu Novosti.

Ranije prijavljivan za nasilje, drogu i nelegalno oružje

Od petka je nestao i njegov Golf "dvojka". Upravo bivši vlasnik tog automobila javio se policiji i kazao da su Janković i on 10. svibnja sredili prijepis automobila. Dogodilo se to nekoliko dana prije nego što je Jankovićeva supruga policiji podnijela prijavu protiv Jankovića zbog nasilja u obitelji.

Janković je nakon prijave svoje supruge dobio zabranu prilaska i komuniciranja, no to ga nije spriječilo da 24. svibnja dođe u kuću supruginih roditelja, gdje se ona sklonila s njihovim maloljetnim sinom, te da ih udarcima macolom u glavu ispred djeteta i ubije.

Janković je otprije poznat policiji, 2016. godine prijavljen je zbog posjedovanja droge i oružja za koje nije imao dozvolu.

 

Aktualno Obrađena sva biračka mjesta: SDP i HDZ izjednačeni s 4 mandata. Najviše glasova osvojili Tomašić i Kolakušić Mislav Bago donosi rezultate izbora (Foto: Dnevnik.hr) Mislav Bago donosi rezultate izbora (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Vjekoslav Đaić razgovara s Ružom Tomašić (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Obrađena sva biračka mjesta: SDP i HDZ izjednačeni s 4 mandata. Najviše glasova osvojili Tomašić i Kolakušić 1/2 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene