Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi sa smećem

Troje policajaca kamenovano u prosvjedima oko napuljskog smeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje policajaca ozlijeđeno je u prosvjedima u kojima se mnoštvo bijesnih Talijana protivi odlaganju smeća iz Napulja u obližnji Terzigno.

Naime, lokalno stanovništvo Terzigna žestoko se protivi otvaranju drugog odlagališta smetlišta u neposrednoj blizini vezuvskog nacionalnog parka. Glasnogovrnik napuljske policije tvrdi da je iskrcano oko 40 kamiona smeća te se čeke dolazak novih.

Pročitajte i ovo Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...'' Rupa u cesti progutala auto s dvojicom muškaraca spasila ih vojska VIDEO/FOTO "Čudo je da smo živi": Otvorila se rupa u cesti i progutala dvojicu muškaraca i automobile

>> Bušenje vulkana u Italiji može dovesti do katastrofe

Policajci su ozlijđeni kod praćenja kamiona jer je bijesno mnoštvo na njioh bacalo kamenja i druge predmete. Incident se događa dvije godine nakon katastrofalnog stanja u Napulju kada su smetlari odbijali kupiti smeće jer su smetlišta bila puna, a narod je odbijao otvaranje novih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene