Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tri su osobe ranjene u sudaru automobila i krave koji se dogodio na cesti Kobarid-Tolmnin u zapadnoj Sloveniji, dok je krava poginula na mjestu nesreće.


Neobična nezgoda dogodila se u utorak u popodnevnim satima kad je vozačicu osobnog automobila na planinskoj cesti okruženoj pašnjacima u blagom desnom zavoju iznenadila krava koja se našla na na njenoj njenoj strani kolovoza. Vozilo je izletjelo s ceste, pri čemu je vozačica dobila teške, a dvoje putnika lakše ozljede, pa su smješteni u bolnicu.

Vezani članci Policija u Sloveniji, ilustracija (Foto: AFP) U Sloveniji uhićen mladić koji je planirao pucnjavu u srednjoj školi, oružje nabavio iz SAD-a: "S time se naša policija do sada nije susretala" Oružje, ilustracija Slovenska policija zaustavila streljački pohod: Srednjoškolcu oružje iz SAD-a trebalo stići u mikrovalnoj pećnici?

>> VIDEO: Krava tumarala tunelom na autocesti

Krava koja je izazvala nesreću na mjestu je poginula, a njenim vlasnicima sada prijeti i visoka globa.

Naime, zakon o sigurnosti cestovnog prometa predviđa da domaće životinje, uključujući i stoku, na cestu smiju samo u pratnji osobe koja ih vodi na siguran način, kako ne bi ugrozile sigurnost prometa. (Hina)