Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojici muškaraca i ženi koji se nisu obazirali na onesviještenog 83-godišnjeg čovjeka u predvorju banke sudac u Njemačkoj odredio je četveroznamenkaste novčane kazne s obrazloženjem da su pustili čovjeka da umre.


Na snimci skrivene kamere iz listopada 2016. vidi se kako troje ljudi ulazi u banku u Essenu te samo prolaze pored umirovljenika koji je pao više od tri puta u nekoliko minuta iz nepoznata medicinskog razloga. Čovjek nije došao svijesti i u bolnici je tjedan dana poslije umro.

Vezani članci Svijeća Umro admiral JRM i jugoslavenski ministar obrane Branko Mamula Energetski certifikat - 1 Jeste li znali da i nekretnine moraju imati osobnu iskaznicu? Kazne se penju i do 30.000 kuna ako ne posjedujete taj dokument

Troje prolaznika - 39-godišnja žena i dva muškarca u dobi 55 i 61 godina - pojavili su se na sudu u ponedjeljak. Svi su ustrajali na tome da mu nisu pomogli jer su mislili da je beskućnik, ali da žale zbog svog postupka.

"Nitko nije želio pomoći", rekao je sudac koji je zaključio da su krivi jer su uskratili pomoć.

Morat će platiti kazne u rasponu od 2.400 do 3.600 eura. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju