Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavila mališana samog

Trogodišnjak pao kroz prozor dok je majka pila kod susjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnjak je zbog nemara majke pao kroz prozor zgrade i teško se ozlijedio.

Prošlu subotu trogodišnjak iz Poljske pao je kroz prozor visine 4,5 metra i zadobio teške tjelesne ozljede, piše poljski Fakt.pl. Do nesreće je došlo nakon što je majka ostavila mališana samog u stanu, a ona je otišla kod susjeda na piće, koje se očigledno pretvorilo u njih nekoliko.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Slika nije dostupna Šok u Poljskoj Rodila pijana: Bebi izmjereno 4,6 promila alkohola u krvi!

Naime, majka je policiji tvrdila da je samo otišla do obližnje trgovine, no alkotestiranjem je utvrđeno da priča nije istinita. Poljakinja je u kriv imala čak dva promila alkohola. Dječak je helikopterom prevezen u bolnicu, a majka policijskim kombijem u postaju na otrežnjenje. Nakon toga protiv nje slijedi kaznena prijava.

Poljske vlasti tada će odlučiti hoće li nesavjesnoj majci oduzeti roditeljska prava. Susjedi su potvrdili kako je trogodišnjak često ostajao sam kod kuće, bez ikakvog nadzora.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene