Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tri sestre imaju jedno 'zajedničko' dijete, a drugo je na putu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se 1999. godine Alex Patrick liječila od raka cerviksa, liječnici su joj rekli kako nikad neće moći imati djece. Njezine se sestre s tim nisu složile i odlučile su joj 'pokloniti' dijete. Kad im je prije dvije godine to uspjelo rođenjem sina Charlieja, ove su godine tri sestre pokušale ponovno.

Okolnosti začeća dvogodišnjeg Charlieja i njegovog budućeg brata ili sestre zaista su neobične. Charlie, koji je rođen u lipnju 2005. godine, nije dijete jedne, već tri majke.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Nakon što je izliječila rak cerviksa Alex je ostala neplodna, njezina sestra blizanka Charlotte i starija sestra Helen koje i same imaju djecu i supruge, odlučile su zajedno svojoj sestri omogućiti da dobije dijete koje je oduvijek željela.

Charlotte je donirala jajašca, koja su oplođena spermom Alexinog muža Shauna. Embrijo je tada implantiran u 37-godišnju Helen, a dijete je nakon rođenja pripalo Alex. Tri sestre postupak trenutačno ponavljaju.

Više o ovoj temi pričitajte na zadovoljna.dnevnik.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene