Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tri policajca ubijena u ruskom dijelu sjevernog Kavkaza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica policajaca ubijena su u utorak rano ujutro u Baksanu, gradiću u ruskoj kavkaskoj regiji Kabardino-Balkaria, prenijela je ruska agencija Interfax navodeći lokalne izvore.

"Zločinci su napali patrolu prometne policije i pucnjevima iz automatskog oružja ubili tri pripadnika policije", priopćio je policijski izvor.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Dva rata u obližnjoj Čečeniji od 1994. dovela su do napetosti u regiji sjevernog Kavkaza u kojoj se gotovo svakodnevno bilježi nasilje, ali napadi u Kabardino-Balkariji rjeđi su nego u drugim područjima.

Nepoznati napadači u siječnju su u Kabardino-Balkariji napali i ubili zapovjednika regionalne policije. Jedan je policajac ubijen i u svibnju.

Nije poznato jesu li ti napadi povezani s pobunom protiv ruskih vlasti koja tinja u sjevernom Kavkazu ili su naprosto djelo zločinačkih skupina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene