Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odani saveznici

Tri golema ruska borbena broda idu u Siriju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija šalje tri golema borbena broda s marincima u rusku vojnu bazu kod sirijskog grada Tartusa, objavile su ruske novinske agencije, pozivajući se na izvor u glavnom stožeru ruske vojske.

Izvor je rekao da se na svakom brodu nalazi do 120 marinaca i da će brodovi, koji se već nalaze u Sredozemnom moru, u Taurus stići do kraja tjedna.

Izvor nije naveo pojedinosti njihove misije, no Rusija je ranije objavila da priprema slanje marinaca u Siriju u slučaju da treba zaštititi osoblje i ukloniti opremu iz baze.

Pročitajte i ovo Potopljen ruski desantni brod u Crnom moru napad pomorskim dronovima VIDEO Ukrajinci potopili još jedan ruski brod, objavljena snimka: "Uništili smo Cezara" Snimka uništenja ruskog broda dronovima Veliki gubitak Tajna ukrajinska jedinica otkriva kako je nanijela golemu sramotu ruskoj mornarici: "Vrijeme je za novi način ratovanja"

>> Annan odustao od Sirije, traži se žurno imenovanje njegova nasljednika

Rusija ima malo postrojenje za održavanje brodova u Tartusu u kojem radi manje od 100 ljudi, kažu analitičari.

Sirija je odani saveznik Moskve na Bliskom istoku koji kupuje velike količine ruskog oružja. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene