Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tri godine zaključavala unuka u pseću kućicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
62-godišnja June Candelario osuđena je na tri godine zatvora jer je unuka svaku noć kada je odlazila na posao zaključavala u pseću kućicu i tako pune 3 godine.

"Uopće ne mogu zamisliti u kojem bi to društvu moglo biti normalno tako nauditi djetetu koje se ne može zaštititi", rekao je sudac Harlan Bockman. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOĆIMA SE SMRZAVALI Majka koja je sa sinom spavala u autu napokon dobila kamp-kućicu: ''Navodno prokišnjava, ali za prvu ruku i to je u redu'' Slika nije dostupna "Zimska čarolija" Oglasila se vlasnica kućice: "Nije nas posjetila inspekcija. Bero je vjerni posjetitelj Sljemena, skuhali smo mu vino i iskoristili priliku za super fotke"

"Nisam mu željela nauditi. Ja ga jako volim i žao mi je zbog svega", rekla je June, koja je ranije radila u šerifovu uredu s osobama s emocionalnim problemima. 

June je pune 3 godine, kada je odlazila na posao savjetnice u zatvoru, unuka zaključavala u pseću kućicu u 16 sati i puštala ga van kada se vratila s posla. 

Kada je zlostavljanje počelo, dječak je imao samo 10 godina, a 13 kada je zlostavljanje okončano. Kako je dječak rastao, provodio je sate i sate skvrčen u fetalnom položaju u tijesnoj psećoj kućici.

"Bio sam kao zarobljenik u svojoj kući. Kada sam bio u kavezu, osjećao sam strah i usamljenost i mislio sam da me baka ne voli", piše u pismu dječaka koje je pročitano na sudu. 

Dječak je odbio prisustvovati suđenju jer se i dalje boji bake. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene