Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Tri dana zaredom opljačkao istu banku, unajmio i vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pohlepni bandit koji je šokirao New York time što je tri dana zeredom opljačkao istu banku je bivši pacijent psihijatrijske bolnice.

29-godišnji Charles Burnett novac je koristio da plati luksuzni apartman u hotelu i najam SUV-a s vozačem. Upravo ga je vozač i dovezao pred banku kada je išao u svoju posljednju pljačku, piše New York Post.

Pročitajte i ovo Denis Lingart osuđen na 13 godina zatvora Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na električnom romobilu: Pištoljem prijeto djelatnicima Pljačka zlatarnice u Grčkoj Ukrali robu od 315.000 eura VIDEO Kamera snimila krađu koju su izveli srpski Pink Panteri: Lopov puzao po podu da ne bi aktivirao alarm

Burnett se prijavio u hotel Grand Hyatt gdje apartmani stoje oko 800 dolara na noć. Čak je na njihovom papiru, koji se nalazi u svakoj sobi, napisao i poruku s kojom je krenuo u pljačku, izvijestila je policija.

Burnett je inače, nedavno pušten iz psihijatrijske bolnice. Navodno je posjetio suprugu u Georgiji, a potom prošli vikend doputovao u New York.

U 9:19 sati u ponedjeljak otišao je u banku Sovereign i ukrao 2.200 dolara nakon što je zaposlenici predao poruku u kojoj je pisalo 'Stavi novac u vreću, imam pištolj' i pokazao papirnatu vrećicu držeći je kao da se u njoj nalazi pištolj.

Nakon što je otišao s novcem policija vjeruje kako je otišao u hotel i iznajmio apartman.

Idući dan, opljačkao je istu banku. Ovaj put je odnio 14.000 dolara. Treći dan je čak iznajmio luksuzni SUV s vozačem.

'Trebao sam ga voziti cijeli dan. Vozio sam ga u shopping a onda mi je rekao da ga dovezem u banku i pričekam', kazao je vozač Rafael Rubio.

Nakon 15-ak minuta kruženja po kvartu Rubio je pretpostavio kako ga je Burnett prevario i otišao.

No, Burnetta je zapravo privela policija. Po treći put je ušao u istu banku i kada je želio pobjeći s novih 10.000 dolara u vrećici pojavili su se policajci.

U džepu su mu pronašli karticu hotelske sobe. Nakon što su je pretražili pronašli su nešto više od 3.000 dolara.

Njegov odvjetnik, George DePountis, kazao je kako je Burnett oženjen i otac četvero djece.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene