Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Sloveniji potres magnitude 4,6

Potres se osjetio u Zagrebu i Rijeci! Evakuacije diljem Slovenije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se jutros treslo tlo Albanije i Crne Gore, potres je pogodio i Sloveniju, a osjetio se i u zapadnim dijelovima Hrvatske.

50 kilometara jugozapadno od Ljubljane epicentar je potresa magnitude 4,6 koji se osjetio i na zagrebačkom te riječkom području.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Ilustracija Nema službene potvrde Novo podrhtavanje tla uznemirilo Zagrepčane, stigle stotine komentara: "Čulo se, a i protreslo"

Danas se obilježava svjetski Dan planeta Zemlje

Potres jačine 4,1 stupnja zatresao Albaniju i Crnu Goru

Potres je bio izrazito plitak, na svega 2 kilometra dubine, javlja EMSC, a uslijedila su mu i naknadna podrhtavanja od kojih je najjače zabilježeno u 11:22 sata magnitude 2,3.

Prema pisanju 24Ur, diljem zemlje pristižu izvješća o evakuacijama. Među evakuiranima su i učenici osnovne škole Riharda Jakopiča u Ljubljani. Ravnateljica te škole kazala je kako su školu odlučili evakuirati nakon potresa jer se podrhtavanje jako osjetilo, posebno na drugom i trećem katu zgrade.

Prema prvim informacijama slovenskog Ureda za zaštitu i spašavanje, potres na području Slovenije nije uzrokovao veće materijalne štete.

Jeste li i vi osjetili potres? Javite nam na moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene