Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sam izradio 'oružje'

Tražila razvod pa ju je stavio na električnu stolicu kućne izrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
61-godišnji Britanac Andrew Castle pokušao je ubiti svoju ženu na električnoj stolici kućne izrade nakon što je od njega zatražila razvod.

Zbog pokušaja ubojstva Andrew je osuđen na 10 godina zatvora. Sve je počelo kada ga je njegova 61-godišnja supruga Margaret zatražila razvod. On je bio toliko bijesan da je u garaži izradio električnu stolicu i pozvao Margaret na razgovor.

Pročitajte i ovo Pedro Sanchez sa suprugom sumnjiče ju za korupciju Španjolski premijer povlači se s javnih dužnosti nakon što je otvorena istraga protiv njegove supruge Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Andrew je rekao Margaret da sjedne na stolicu da porazgovaraju nakon čega mu je plan bio ukljkučiti prekidač i pustiti struju. No, iako je Margaret sjela na stolicu ustala je brže nego je on stisnuo prekidač, piše Daily Mail. Andrew je poludio što mu se plan izjalovio i onda je počelo nasilno hrvanje.

Margaret je uspjela pobjeći, no tučnjava se nastavila i ispred kuće. Tamo ih je vidio prolaznik koji je pozvao policiju. Maragret je prošla s lakšim ozljedama glave, a Andrewa su pronašli u dvorištu gdje si je kuhinjskim nožem pokušao prerezati žile.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene