Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tragična igra: Ubio prijatelja pištoljem gađajući golubove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Charles Page ubio je svog prijatelja Alexa Baileya dok su s Carlom Hammondom pucali u golubove. Trojica prijatelja upotrijebljavala su plastične ptice kako bi namamili golubove. Dogovorili su se da netko uzvikne 'Moja ptica' kako bi ostvario pravo da puca.

Za to vrijeme ostali bi stajali sa strane i čekali svoj red. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na A3 prometne kod Nove Gradiške Policija objavila kako je došlo do kaosa na A3: U devet nesreća sudjelovala čak 22 vozila Slika nije dostupna Očevid u tijeku Tragedija u Osijeku: Vlak udario u automobil, vozač poginuo na licu mjesta

No 'igra' je krenula neočeivanim smjerom. Page je vidio pticu koju je nazvao svojom, no Bailey je iskočio ispred pištolj i uzviknuo 'Ne'. Na žalost Page je već zapucao.

'Pomislili smo da se šali, upitali smo ga da li je dobro. Kada je policija stigla Charles je uzviknuo: 'Ići ću u zatvor. Ubio sam svog najboljeg prijatelja, kako ću živjeti s tim? Ja bi trebao biti na njegovom mjestu', rekao je Carl Hammond.

Obdukcija je pokazala da je ubijeni 18-godišnjak imao znatno veću količinu alkohola u krvi od dopuštene. No, njegovi prijatelji tvrde da nisu pili, a nisu ni primijetili da je Bailey pijan.

Otac ubijenog mladića je rekao kako se njegov sin nikad nije pravio važan sa pištoljima te vjeruje da je s oružjem bio pažljiv. Imao je i dozvolu za posjedovanje oružje.

S druge strane prijatelji tvrde da je Bailey uvijek bio natjecateljski raspoložen, te je stalno pokušavao dokazati kako je bolji od ostalih. 

Istraga je pokazala da se radilo o nesretnom slučaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene