Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji se još utvrđuju

Tragedija u Njemačkoj: U stravičnoj nesreći poginuo Hrvat, prignječio ga kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U njemačkom Grevenbroichu kod Düsseldorf smrtno je stradao 42-godišnji hrvatski vozač kamiona.

Kako je za portal Fenix-magazin.de potvrdio njjegov prijatelj, muškarac je razvozio pakete. Malo prije tragedije je trebao isporučiti prvi paket. Izašao je iz kamiona i prilikom istovara robe primijetio da je njegov kamion počeo kliziti. Pokušao je uskočiti u kamion i povući kočnicu, kako bi ga zaustavio. Na žalost nije uspio.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih

"Naišao je drugi kamion i Oliver se našao prignječen između dva kamiona. Točni detalji nesreće se još utvrđuju. Nakon nesretnog događaja prevezen je u bolnicu u Kölnu, a potom istog dana prevezen je u bolnicu Düsseldorfu. Bio je u stanju kome četiri dana. Mrtvim je proglašen 14. prosinca. Tijelo je bilo još na aparatima jer je obitelj donirala organe", kaže muškarčev prijatelj za Fenix.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene