Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆENA JEDNA OSOBA

Tragedija u Češkoj: 11 poginulih u požaru, među njima i troje djece. Ljudi su u panici skakali kroz prozore s 11. kata nebodera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar je izbio u neboderu u češkom gradu Bohumin, u stanu na 11. katu.

U požaru koji je izbio u neboderu u gradu Bohumin na sjeveroistoku Češke poginulo je 11 ljudi, javljaju lokalni mediji. Šestero je smrtno stradalo u požaru, a petero u pokušaju da se spase, jer su skakali kroz prozore u bijegu od buktinje. Među poginulima je i troje djece.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Požar na Havajima - 3 89 mrtvih Najsmrtonosniji požari u zadnjih 100 godina: One koji se vraćaju čeka nova opasnost

Požar je počeo u stanu na 11. katu, a po prvim informacijama požar bi mogao biti podmetnut. Policija je uhitila jednu osobu, no zasad nije potvrđeno je li ona izazvala požar. Ozlijeđeno je 10-ak osoba, među kojima i policajac te vatrogasac.

Zamjenik gradonačelnika Igor Bruzl kazao je kako je neboder u vlasništvu grada. "Ovo je strašna tragedija, nikada nismo doživjeli ništa slično ovome", rekao je Bruzl.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene